Grillet Svinekød - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Grillet Svinekød - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Grillet Svinekød - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Grillet Svinekød - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Grillet Svinekød - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Video: hexxas | CEWE VÆGBILLEDER 2024, Marts
Anonim

Saftigt og velsmagende grillet svinekarbonat vinker med sin gyldenbrune skorpe. For at gøre skålen endnu mere velsmagende, skal du marinere den i 30-60 minutter i sennep og urteblanding, inden du steger den.

Beskrivelse af madlavning:

Grillet saftigt svinekarbonat er en ideel kødret, som enhver mand vil nyde at prøve. Du kan formarinere den i enhver marinade, i sojasovs, i sennep osv. - valgfri. Det vigtigste er ikke at kogte over kødet, ellers smager det hårdt.

Formål: Til frokost / til middag

Hovedingrediens: Kød / svin / svin indrefilet

Opvask: Varme retter

Ingredienser:

  • Svinekød - 400 gram
  • Korn sennep - 2 spsk. skeer
  • Urteblanding - 1 tsk
  • Salt - 0,5 tsk
  • Malt sort peber - 1 kniv
  • Vegetabilsk olie - 1 spsk. skeen

Portioner: 1-2

Sådan fremstilles grillede svinekødhydrater

Forbered de angivne ingredienser. Sennep kan bruges både korn og tilberedes fra pulver, opbevares. Skyl svinekarbonat i vand, klap tørt med papirhåndklæder. Skær ikke en strimmel bacon - baconet smelter, og kødet vil være mættet med fedt. Læg det skiver i karbonat i en dyb skål. Tilsæt salt, formalet sort peber, kornsennep og urteblanding. Husk kødet omhyggeligt, så det er helt indhyllet i krydderier, krydderier og sennep. Lad stå i ca. 1 time ved stuetemperatur. Forvarm grillen, og læg kulhydraterne ud, stek på den ene side, indtil de er gyldenbrune, ca. 2-3 minutter. Drej derefter med tænger eller en gaffel, stek på den anden side i ca. 1-2 minutter. Fjern de brunede kødskiver på en tallerken.

Anbefalet: