Græskar, Som Ananas Til Vinteren - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Græskar, Som Ananas Til Vinteren - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Græskar, Som Ananas Til Vinteren - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Græskar, Som Ananas Til Vinteren - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Græskar, Som Ananas Til Vinteren - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Video: 40 asiatiske fødevarer at prøve, mens du rejser i Asien | Guide til asiatisk gademad 2024, Marts
Anonim

Ja, græskar kan også koges, så det ligner en ananas! Jeg foreslår, at du prøver min version, græskaret er perfekt opbevaret, det vil glæde dig om vinteren.

Beskrivelse af madlavning:

Så jeg fortæller dig, hvordan man laver et græskar som ananas til vinteren. Forbered straks sterile krukker og låg. Fra denne mængde produkter opnås to dåser på 0,5 liter. Skræl derefter græskaret, forbered det til kogning. Kog krydderiet og sukkersirupen. Kog græskaret i det, jeg angav den omtrentlige tid, da græskaret kan være af forskellige sorter, nogle koges i 5 minutter, andre til 20. Sørg derfor for, at græskaret ikke er tilberedt og ikke bliver til grød. Tilsæt eddike, placer i krukker og rull op. Alt er let og hurtigt! Held og lykke!

Formål: Billig / sommer

Hovedingrediens: Grøntsager / græskar

Skål: Emner / Konservering / Sød

køkkengeografi: Russisk køkken

Ingredienser:

  • Vand - 750 milliliter
  • Græskar (skrællet) - 750 gram
  • Sukker - 6 Art. skeer
  • Æterærter - 3 stykker
  • Nellik - 3 stk
  • Bordseddike 9% - 1,5 Art. skeer

Portioner: 2

Hvordan man laver mad "Græskar som ananas til vinteren"

1. Tilbered mad. Lad os komme igang! 2. Skræl græskaret, fjern den indre fibrøse kant. Vej 750 g. Skær i små stykker. 3. Mål den nødvendige mængde vand ud, læg sukker, krydderier, nelliker der. Bring siruppen i kog. 4. Læg hele græskaret i den kogende sirup på en gang. Kog fra det øjeblik, det koger i 15 minutter. Hvis stykkerne er store - 20 minutter. Bedre at prøve, græskarvarianter er forskellige, det vigtigste er ikke at fordøje. Hvis græskaret er blevet blødt, skal du fortsætte til næste trin. 5. Hæld eddiken i slutningen af tilberedningen, omrør og fjern panden fra varmen. 6. Anbring græskar i sterile krukker, fyld med sirup og rull op. Vend på hovedet og lad det køle af. Derefter kan du lægge den i en kælder eller et skab til opbevaring.

Anbefalet: