Nyoki - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Nyoki - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Nyoki - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Nyoki - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Nyoki - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Video: Дженнаро делает ньокки 2024, Marts
Anonim

Gnocchi tilberedes meget ofte i Italien. Der serveres denne parabol varm sammen med smør, ost og forskellige saucer. Nyekas i vores land kaldes ofte dumplings eller blot dumplings. Se opskrift.

Beskrivelse af madlavning:

Nyeki kan serveres som en varm skål, selv til morgenmad. Det er et tilfredsstillende, men alligevel let måltid. De vil helt sikkert appellere til børn såvel som til smagen hos voksne. Tilsæt revet ost og forskellige saucer til nyekien. Læs denne opskrift for at lære, hvordan man laver nyokki.

Formål: Til frokost / til middag

Hovedingrediens: Grøntsager / kartofler

Opvask: Varme retter

Køkkengeografi: Italiensk / europæisk

Ingredienser:

  • Kartofler - 2 stykker
  • Æg - 2 stykker
  • Mel - 1 glas
  • Riven ost - 1/4 kop
  • Salt, peber, muskatnød - Efter smag

Portioner: 6

Hvordan man laver "Nyoki"

Vask kartoflerne og kog dem i deres skind, indtil de er kogte igennem. Afkøles og skræl knolde. Brug en blender eller pusher til at purere kartoflerne. Pisk kyllingæg i kartoflerne, salt, peber og bland. Riv hård ost. Du kan bruge enhver form for ost, inklusive velsmagende, hvis du vil give gnierne en speciel smag og aroma. Tilsæt revet ost til kartofler. Sigt melet gennem en sigte, og tilsæt det til potetmos. Bland derefter alt grundigt og ælte dejen. Rul den til en bold, og lad den hvile i femten minutter. Del dejen i stykker, og rull hver af dem i et reb. Skær dem derefter i terninger på cirka halvanden centimeter i størrelse. Kog nyeki i saltet vand, indtil det er mørt og server, krydret med smør eller sauce.

Anbefalet: