Lækkert Kandiseret Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Lækkert Kandiseret Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Lækkert Kandiseret Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Lækkert Kandiseret Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Lækkert Kandiseret Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Video: hexxas | CEWE VÆGBILLEDER 2024, Marts
Anonim

Alle elsker slik, men det er endnu bedre, når der kan fremstilles slik hjemme. Hvis du elsker naturlige gourmands, kan du tjekke Sådan fremstilles kandiserede græskarfrugter - farvede tørrede græskarskiver med sukker.

Beskrivelse af madlavning:

Du kan tilberede kandiserede frugter med en masse frugter og grøntsager - græskar, ananas, pære og endda græskarskaller. Citronsyre fungerer som et naturligt konserveringsmiddel, og muskatnød giver den færdige dessert en krydret note af smag. Sørg for at skære græskar i små stykker, så de kandiserede frugter tørrer hurtigere og får en pæn form. Glem ikke at blødgøre det skiver græskar i varm sirup flere gange, da det absorberer glukose og bliver sød.

Formål: Til en eftermiddagsnacks / billig

Hovedbestanddel: Grøntsager / græskarret

: Sød

Ingredienser:

  • Græskar - 1 kg
  • Sukker - 0,5 kg
  • Citronsyre - 1 tsk
  • Pulveriseret sukker - 1 spsk. skeen
  • Muskatnød - Efter smag

Portioner: 4

Hvordan man laver mad "Delicious Candied Pumpkin"

1. Skær græskaret i små terninger, overfør det til en gryde, dæk med sukker, lad det stå ved stuetemperatur i 8 timer for at lade græskar frigøre saften. 2. Tilsæt citronsyre og muskatnød. Placer gryden på ilden, kog den på svag varme og lad det småkoke i 10 minutter. Rør om, lad græskar køle af. 3. Når græskaret er afkølet, skal du fjerne det fra sirupen og koge den græskarfri sirup i 5-7 minutter. Sæt græskaret i sirupen igen, og lad det køle af. Gentag proceduren: fjern græskar og kog siruppen. 4. Fjern derefter græskaret på en sil, tøm den og placer den på en pergamentforet bageplade. Send græskaret til en ovn, der er forvarmet til 100 grader i halvannen time (åbn ovnens dør lidt). 5. Tør derefter den kandiserede frugt på bordet ved stuetemperatur i 5 dage. Nyd dit måltid!

Anbefalet: