Wienskød (tafelspitz) - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Wienskød (tafelspitz) - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Wienskød (tafelspitz) - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Wienskød (tafelspitz) - En Trinvis Opskrift Med Et Foto

Video: Wienskød (tafelspitz) - En Trinvis Opskrift Med Et Foto
Video: Tafelspitz - So kocht Österreich 2024, Marts
Anonim

Fadet er meget originalt, men dets præsentation er især vidunderlig: der er den første og anden og forretter. Blev interessant? Kom ind og se, hvordan man laver mad og serverer wiener kød - Tafelspitz.

Beskrivelse af madlavning:

Dette er en usædvanlig 3-i-en-skål: det viser sig en forret, og den første og den anden. Kød (kalvekød eller oksekød) skal nødvendigvis være med en marv (sådanne knogler findes i benets dyr), først kogt med stegt løg, derefter tilsættes gulerødder, selleri og purre, og alt koges igen. Som et resultat skæres kødet i skiver og serveres som varmt; hjernen fra knoglemarven spredes på krutonger som en snack; og bouillon med grøntsager serveres som et første kursus. Generelt er det sjovt at lave mad og sjovt at spise. Et helt ritual!

Formål: Til frokost / til middag

Hovedingrediens: Kød / oksekød / kalvekød

Op: Varme retter

Køkkengeografi: Østrigsk / europæisk

Ingredienser:

  • Kød - 1 kg (kalvekød eller oksekød)
  • Kød på knoglen - 1 kg (med marv)
  • Selleri - 100 gram (rod)
  • Gulerødder - 1 stk
  • Løg - 1 stk
  • Purre - 1 stykke
  • Salt - Efter smag
  • Peber - Efter smag

Portioner: 4

Sådan tilberedes wiener kød (Tafelspitz)

1. Skær løgen i to og steg på alle sider i en tør stekepande. 2. Vask kødet. Hjernebenet ser sådan ud: den er indeholdt i benene. Og vi har brug for knoglemarven derfra til fodring. 3. Hæld kødet (fileten) og kødet på benet med vand, tilsæt den stegte løg og lad det småkoke i cirka 2 timer. 4. Skræl og skær gulerødderne på langs, skær selleri og porrer i ringe. 5. Føj alt til gryden, kog i 30 minutter. Krydre med salt og peber. Sil bestanden og overfør den til en ren gryde. Sæt buljongen på ilden igen, salt, tilsæt marvknogler, kød, gulerødder og purre. Kog igen. 6. Server bouillon med grøntsager til at begynde med, croutoner eller brød med hjerte og hakket kød til varmt. Nyd dit måltid!

Anbefalet: