Hvidt Brød Med Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Hvidt Brød Med Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Hvidt Brød Med Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Hvidt Brød Med Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto

Video: Hvidt Brød Med Græskar - En Trin For Trin Opskrift Med Et Foto
Video: hexxas | CEWE VÆGBILLEDER 2024, Marts
Anonim

Græskar bruges normalt til søde bagværk, men i denne opskrift lærer du, hvordan man laver hvidt græskarbrød - en god smagsbase til sandwich eller en crunchy tilføjelse til første kurser.

Beskrivelse af madlavning:

Græskar er et meget godt produkt, da det kan serveres som en selvstændig skål og bruges som supplement til forskellige retter: supper, kager eller saucer. Dette brød er ganske enkelt at fremstille, men det er meget aromatisk, og græskaret gør det også usædvanligt i smag. På grund af det faktum, at brød skal koges i en dej, viser det sig at være meget luftigt, blødt og sundt. Du kan bruge hvede eller rugmel, afhængigt af, hvad du foretrækker.

Formål: Til en eftermiddagsnacks / billig

Hovedbestanddel: Grøntsager / græskar / dej

parabol: Bagning / brød

Ingredienser:

  • Hvidt hvetemel - 800 gram (200 g i en dej, 600 g i en dej)
  • Vand ved stuetemperatur - 260 gram (200 g i en dej, 60 g i en dej)
  • Surdej - 400 gram (surdej)
  • Skrællet græskar - 400 gram
  • Salt - 16 gram
  • Hvedestarter - 2-3 m. skeer (eller rug)

Portioner: 7-8

Hvordan man fremstiller "hvidt brød med græskar"

1. Forbered starteren: bland starteren med vand og mel, bland godt og dæk med folie. Lad det stå ved stuetemperatur natten over. Riv det skrællede græskar på et groft rivejern. Bland det sigtede mel med græskar, salt og dej. 2. Æld dejen i en ælter i 5 minutter i 2 hastigheder. Tilsæt om nødvendigt vand. Overfør dejen til en smurt skål. Rund dejen, og glat overfladen let. 3. Dæk med plastikindpakning, og lad dejen stå ved stuetemperatur i 3 timer. Overfør dejen til en melet arbejdsoverflade, rund og form en kugle. 4. Overfør kuglen til en korrekturkurv, dæk med plastfolie og lad den stå ved stuetemperatur i 1,5 timer. Overfør brødet til pergamentet, ryst overskydende mel af og skær et par stykker ovenpå. 5. Forvarm ovnen og brødstenen til 200 grader,bages i 40-45 minutter. Nyd dit måltid!

Anbefalet: